2021. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Helyi termelők támogatását kéri a Rádió 88

„Vigyázzunk egymásra… és válassz mindig szegedit!” – szól a Rádió 88 felhívása, melyben arra kérik hallgatóikat, álljanak meg egy pillanatra vásárlás vagy ételrendelés előtt, és amiből csak lehet, szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól.

„Több évtizede működő szegedi vállalkozásként mi is érezzük, hogy ismét egyre nehezebbé válik a helyzetünk a járvány miatt, és sok üzleti partnerünk is bajba kerülhet” – magyarázta Nacsa Norbert, a Rádió 88 ügyvezetője. A rádió legújabb kampányában éppen ezért arra kéri a hallgatóit, hogy gondolják át vásárlás előtt vagy ételrendelés előtt döntéseiket, és amiből csak lehet, szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól.

A szegedi kis– és középvállalkozások több 10 ezer embernek adnak munkát, kulcsfontosságú, hogy egy pizzarendeléssel vagy bevásárlással ne a multikat, hanem őket támogassuk.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: szeged365.hu
Vissza
Hírfolyam