2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Helyi termelők támogatását kéri a Rádió 88

„Vigyázzunk egymásra… és válassz mindig szegedit!” – szól a Rádió 88 felhívása, melyben arra kérik hallgatóikat, álljanak meg egy pillanatra vásárlás vagy ételrendelés előtt, és amiből csak lehet, szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól.

„Több évtizede működő szegedi vállalkozásként mi is érezzük, hogy ismét egyre nehezebbé válik a helyzetünk a járvány miatt, és sok üzleti partnerünk is bajba kerülhet” – magyarázta Nacsa Norbert, a Rádió 88 ügyvezetője. A rádió legújabb kampányában éppen ezért arra kéri a hallgatóit, hogy gondolják át vásárlás előtt vagy ételrendelés előtt döntéseiket, és amiből csak lehet, szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól.

A szegedi kis– és középvállalkozások több 10 ezer embernek adnak munkát, kulcsfontosságú, hogy egy pizzarendeléssel vagy bevásárlással ne a multikat, hanem őket támogassuk.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Beépített enzimek segíthetnek megoldani a műanyaggal kapcsolatos kihívásokat Elefántok tízezreit veszélyeztetik az Afrikába tervezett kőolajfeltárások
Tovább a forrásra: szeged365.hu
Vissza
Hírfolyam