2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vitaminitalokat kapott a halasi járványkórház

A koronavírus-járvány elleni védekezésben kiemelt feladatot végző Kiskunhalasi Mobil Járványkórház számára 450 palack vitaminitalt adományozott az akasztói R-Water Kft., ezzel is segítve az intézményben dolgozók immunrendszerének erősítését.

– Soha nem látott erőfeszítéseket tesz a halasi járványkórház valamennyi munkatársa azért, hogy a régióban élő emberek megfelelő ellátást kapjanak a koronavírus-járvány idején. Köszönetünket szerettük volna kifejezni az egészségügyi dolgozóknak. Bízunk benne, hogy az orvosok, ápolók mindennapi munkáját ebben a formában is segíteni tudtuk – mondta Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Nem ez az első alkalom, hogy az akasztói vállalat jelentős adományokat tesz az összefogás jegyében. Idén nyáron három raklapnyi gyermek-vitaminitalt adományoztak a Katolikus Karitásznak. Az adomány több mint 3200 palackot jelentett, amit a rászoruló gyerekek a nyári táborozások során tudtak elfogyasztani.

Tavasszal, a pandémia első hullámában pedig a Máltai Szeretetszolgálatnak több mint 7 millió forint értékben, 50 raklapnyi, csaknem 54 ezer palack vitaminitalt adományozott az immunerősítés jegyében. A vitaminitalokat a szeretetszolgálat kecskeméti raktárán keresztül rászoruló családok, idősotthonok, hajléktalanszállók és gondozók között osztották szét az országban. 

Fotó: baon.hu/R-Water Kft.
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam