2021. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Idősotthonokat támogat a járványhelyzetben az UniCredit Bank

A koronavírus második hullámának ugyan inkább a fiatalabb korosztály van kitéve, a fertőzés azonban továbbra is az idősekre nézve jelenti a legnagyobb veszélyt. Az UniCredit Bank ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy az idős, nyugdíjasotthonokban élő embereknek segítő kezet nyújtson.

A betegséggel élő, idősotthonban gondozott emberek az egyik legveszélyeztetettebb csoport a koronavírus terjedése szempontjából, ezért az UniCredit Bank eszköztámogatása nekik kíván segíteni a vírus elleni védekezésben.

A professzionális fertőtlenítésre használható, nagy teljesítményű gépeket a bank egy idősotthon segítségével választotta ki, amely naprakész információval bír arról, hogy egy idősotthonnak mi jelent valódi segítséget a járvány során. Az intézményekbe eljuttatott támogatásban nagy teljesítményű eszközök: ózongenerátor, germicidlámpa, valamint kézfertőtlenítő gél és ehhez szükséges adagolók szerepelnek.

Az UniCredit Bank adománya 20 vidéki és 8 budapesti intézménynek jelent majd kézzelfogható segítséget. Az adományok eljuttatásában a bank partnere az Önkéntes Központ Alapítvány. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Szolárcserép vagy hagyományos napelem? Folytatódhat az afrikai nagy zöld fal építése
Tovább a forrásra: bankarmagazin.hu
Vissza
Hírfolyam