2021. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tartósélelmiszer-osztás Szolnokon

Dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő százötven csomag tartósélelmiszer-adományt osztott szét a Szolnok Segít program és az Ökumenikus Lelkészkör ajánlása alapján, ami a járványhelyzetben még fontosabb segítséget jelent a rászorulóknak.

– Itt vagyunk egy olyan időszakban, amikor mindannyiunkat próbára tesz a koronavírus-járvány. Ilyenkor advent idején jellemzőbb az, hogy még több melegség önti el az emberek szívét, jobban odafigyelünk egymásra. Azt gondolom, hogy összességében elmondhatjuk, hogy ebben a városban ez egész évben észrevehető. Kérek mindenkit, hogy akinek van rá lehetősége, a Szolnok Segít programon keresztül támogassa a rászorulókat – hangsúlyozta dr. Kállai Mária.

– Már évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt próbálunk segíteni a rászorulókon. Korábban más keretek között tartottuk meg a rendezvényt, hiszen a Kosárkarácsony elnevezésű esemény keretein belül tettük meg a felajánlásokat és juttattuk el adományainkat a rászorulóknak – magyarázta dr. Nyergesné dr. Farkas Gabriella, a Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági részvénytársaság képviselője.

Fotó: szoljon.hu/Csabai István
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Néhány üzletében bevezeti a használt étolaj visszavételét az ALDI A klímaváltozás témája 2020-ban is sokat hozott azoknak, akik hittek benne Fokhagyma: vírusölő, immunerősítő, méregtelenítő
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam