2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tartósélelmiszer-osztás Szolnokon

Dr. Kállai Mária térségi országgyűlési képviselő százötven csomag tartósélelmiszer-adományt osztott szét a Szolnok Segít program és az Ökumenikus Lelkészkör ajánlása alapján, ami a járványhelyzetben még fontosabb segítséget jelent a rászorulóknak.

– Itt vagyunk egy olyan időszakban, amikor mindannyiunkat próbára tesz a koronavírus-járvány. Ilyenkor advent idején jellemzőbb az, hogy még több melegség önti el az emberek szívét, jobban odafigyelünk egymásra. Azt gondolom, hogy összességében elmondhatjuk, hogy ebben a városban ez egész évben észrevehető. Kérek mindenkit, hogy akinek van rá lehetősége, a Szolnok Segít programon keresztül támogassa a rászorulókat – hangsúlyozta dr. Kállai Mária.

– Már évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt próbálunk segíteni a rászorulókon. Korábban más keretek között tartottuk meg a rendezvényt, hiszen a Kosárkarácsony elnevezésű esemény keretein belül tettük meg a felajánlásokat és juttattuk el adományainkat a rászorulóknak – magyarázta dr. Nyergesné dr. Farkas Gabriella, a Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági részvénytársaság képviselője.

Fotó: szoljon.hu/Csabai István
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Nagyanyáink módszerével készült adalékmentes ételek Tovább szigorodik az egyszer használatos műanyag termékekre vonatkozó szabályozás Velencei-tó: Oxigénhiánytól pusztulnak a halak, de mi lehet a gyors megoldás?
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam