2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Aukcióval segíti az Agora a kórház Covid-osztályát

Advent első vasárnapján indította útjára az Agora Szombathelyi Kulturális Központ online aukcióját AGORAdomány – Mert adni jó! címmel a Facebook-oldalán. A befolyt összegből a szombathelyi kórház Covid-betegeket ápoló osztályát támogatják. 

Helyi vállalkozások, kézművesek és őstermelők által felajánlott termékekre lehet licitálni az Agora Facebook-oldalán. A befolyt összegből olyan eszközök beszerzését támogatja az Agora, amelyek a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Covid-betegeket ápoló osztályai számára jelentenek segítséget. A felajánlott összeg a Szombathely Közalapítvány számlaszámára érkezik, ők segítik az adomány célba juttatását.

A felhívás nem titkolt célja az is, hogy a felajánlók számára megjelenési lehetőséget biztosítsanak, hiszen ez most erősen korlátozott az elmaradt adventi vásárok és járványügyi szigorítások miatt. Mindezek mellett pedig alternatívát kínálnak a minőségi karácsonyi ajándékok beszerzéséhez az igényes, helyi termékek bemutatásával.

Az ajándékok palettája széles, a csokoládétól a táskán át az adventi koszorúig és a karácsonyi tortákig számos termék kerül ki az Agora Facebook-oldalára a karácsonyig tartó időszakban. A licit adott nap 20 óráig tart, a felajánlott tárgyat, az aukció szabályai szerint, a legmagasabb összeget felajánló kapja, licitálni kommentben lehet. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások
Tovább a forrásra: savariaforum.hu
Vissza
Hírfolyam