2021. június 13., Anett, Antal
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Milliós adomány Börcstől a győri kórháznak

A Győr mellett található Börcs község különleges jótékonysági kezdeményezést hívott életre, hogy támogathassák a nagy terhelés alatt álló Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat a koronavírus-járvány elleni védekezésben. 

A Börcsi Faluszépítő és Kulturális Egyesület már tavaly is rendezett jótékonysági futóversenyt, nagy sikerrel, idén azonban a járványhelyzet miatt nem tarthatták meg azt a hagyományos keretek között. A szervezők azonban nem csüggedtek: alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez, és virtuális futásra buzdították az adományozni vágyókat. 

Az Összefogás a Győri Kórházért Facebook-csoporthoz 855-en csatlakoztak. A „virtuális” Mikulásfutás és az ahhoz kapcsolódó izgalmas online programok során több mint 1 millió forint gyűlt össze, amelyet Rácz Róbert, Börcs polgármestere adott át a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosának. 

Fotó: Győr+ Televízió/gyorplusz.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához A járvány kevésbé élhetővé tette Európa városait Lélegeztetőgép a mosonmagyaróvári mentőknek
Tovább a forrásra: gyorplusz.hu
Vissza
Hírfolyam