2021. július 27., Liliána, Olga
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

31 ezer szendviccsel segít decemberben a Budapest Bike Maffia

Annak érdekében, hogy az év utolsó hónapja egy kis könnyebbséget hozzon a nélkülözők számára, és legalább naponta egyszer legyen mit enniük, a Budapest Bike Maffia csapata 31 napon keresztül Covid-biztos körülmények között készült szendvicsekkel – és amennyiben módja van rá, vitaminokkal – látja el támogatottjait.

Magyarországon kétmillió ember él mélyszegénységben. A koronavírus-járvány az ő élelemellátásukat még inkább megnehezítette. Az egyre szigorodó szabályozások miatt a hajléktalan- és idősellátás meglehetősen nehéz helyzetbe került. 

A „Mentsd meg 2020-at egy szendviccsel!” akcióval a Budapest Bike Maffia csapata szeretné bebizonyítani: ennek az évnek is volt értelme.

A bringás segítők az egyedülálló akcióval szeretnék megmenteni az év utolsó hónapját: vállalják, hogy 31 nap alatt 31 ezer szendvics garantáltan eljut a nélkülözőkhöz, de a szám további felajánlásokkal növelhető, aminek köszönhetően még több éhező juthat legalább napi egyszer élelemhez.

Fotó: Facebook/Budapest Bike Maffia
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Egészségügyi dolgozókat láttak vendégül Gyenesdiáson Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam