2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szociális intézményeket támogatott maszkokkal a Bridgestone

A Bridgestone Tatabánya Kft. a koronavírus-járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt. Az adománycsomag maszkokat, gumikesztyűket, overallt és fertőtlenítőszert tartalmaz. 

Tatán és Tatabányán, összesen három helyre 3000 darab maszkot, csaknem ugyanennyi gumikesztyűt, 23 védőoverallt és 220 liter fertőtlenítőszert juttatott el a Bridgestone.

A gumiabroncsgyár célja a támogatással, hogy a járványhelyzetben is elősegítse elsősorban a Tatai kistérségben, illetve a Tatabányai járásban élő rászorulók megfelelő személyes gondozását, és segítse megvédeni őket, valamint az intézményekben dolgozók egészségét.

A járvány év végi hullámában érkező adománycsomag a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthona, a Tatai Szociális Alapellátó Intézmény és a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények áldozatos munkáját segíti. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam