2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szociális intézményeket támogatott maszkokkal a Bridgestone

A Bridgestone Tatabánya Kft. a koronavírus-járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt. Az adománycsomag maszkokat, gumikesztyűket, overallt és fertőtlenítőszert tartalmaz. 

Tatán és Tatabányán, összesen három helyre 3000 darab maszkot, csaknem ugyanennyi gumikesztyűt, 23 védőoverallt és 220 liter fertőtlenítőszert juttatott el a Bridgestone.

A gumiabroncsgyár célja a támogatással, hogy a járványhelyzetben is elősegítse elsősorban a Tatai kistérségben, illetve a Tatabányai járásban élő rászorulók megfelelő személyes gondozását, és segítse megvédeni őket, valamint az intézményekben dolgozók egészségét.

A járvány év végi hullámában érkező adománycsomag a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthona, a Tatai Szociális Alapellátó Intézmény és a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények áldozatos munkáját segíti. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Fizessenek többet a városi terepjárósok, mondja egy német polgármester Új akciótervvel küzd a műanyagszennyezés ellen Kína
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam