2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felajánlások a kalocsai mentőknek

Sok ajándékot kapnak a Kalocsai Mentőállomás dolgozói az ünnephez közeledve. A lakosságtól és a különböző vállalkozásoktól származó adományok sora elismerő tisztelgés azok felé, akik az adventi időszakban is harcolnak a járvány visszaszorításáért.

– Az emberek azóta még figyelmesebbek a mentőkkel, mióta ők végzik a helyi Covid-tesztelések legjavát a múlt héten nyílt mintavételi állomáson, az ÖkoPontban. Mindezek mellett a rendes szolgálatot is teljesítik – tájékoztatta a baon.hu-t Kissné Szűcs Anita. Az Életmentők Kalocsai Mentőalapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: sok támogatást kapnak az emberektől kisebb-nagyobb figyelmességek formájában.

A kalocsai Covid-tesztelések javát is a mentők végzik Fotó: Gábor János

– Nemrég a Kék Duna étterem ajánlott fel a műszakban lévő bajtársaknak meleg ebédet, a K&H Banktól kaptunk egy hatalmas ajándékcsomagot kávéval, teával, édességekkel, a Fornettitől pedig egy nagyobb doboznyi péksütemény érkezett, és egy kalocsai élelmiszer-áruház is felajánlott ajándékot: mikuláscsomagokat a gyermekeinknek – sorolta a kuratóriumvezető.

Kissné Szűcs Anita hozzátette: az alapítványnak is érkeznek az átutalások, a néhány ezer forintostól a százezres nagyságrendig. A névtelenséget kérő adományozóknak ez úton is köszöni a nélkülözhetetlen segítséget, hangsúlyozva: aki szeretné és tudja, támogassa az Életmentők Kalocsai Mentőalapítványt.

A kalocsai mentők tesztelnek, és a megye más kórházaiba is szállítanak fertőzötteket Fotó: Gábor János
Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam