2021. szeptember 27., Adalbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb pénzadományt kapott a kórház

Egyre erősebb a társadalmi összefogás, amelynek célja a járvány miatt leterhelt egészségügy megsegítése. Ez vezérelte Morvai Józsefet is, aki az M-Wald Kft. képviseletében félmillió forintot adományozott a Kiskunhalasi Semmelweis Kórháznak. A pénz jókor érkezett, speciális légzést segítő berendezésekre fordították.

– Az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkát végeznek, úgy gondoltuk, ezt a lehetőségeinkhez képest segítjük – mondta a Téglagyár Tüzépet is működtető M-Wald Kft. ügyvezetője, Morvai József. A vállalkozó már a hét elején felvette a kapcsolatot dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatóval. A szóbeli felajánlást gyorsan követte a tett, így néhány órán belül már meg is érkezett a kórház számlájára a félmillió forint. Morvai József elmondta, most kell segíteni az egészségügyet, fontos éreztetni a dolgozókkal, hogy a lakosság elismeri a munkájukat, hiszen a családunk, hozzátartozóink életéért küzdenek mindennap.

Fotó: halasmedia.hu

Az ügyvezető arról biztosította a kórház vezetőjét, hogy ez a pénzbeli támogatás nem csak egyszeri alkalmat jelent, a lehetőségeikhez képest a későbbiekben is segítik a jobb betegellátást.

Dr. Szepesvári Szabolcs köszönetet mondott a vállalkozónak, és egyben arról is tájékoztatta, hogy a pénzt már fel is használták, speciális oxigénadagoló, a légzést megkönnyítő berendezéseket vásároltak, és ezeket az intenzív osztályon alkalmazzák majd. 

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: halasmedia.hu
Vissza
Hírfolyam