2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Visszaadják, amit kaptak

Érd város közgyűlése az Érdi VSE NB III.-as labdarúgóinak ítélte oda a 2020-as év Érdi Sport Díját. Az elismeréssel együtt jár egy 400 000 forintos adomány is, melyet a labdarúgók felajánlottak a városnak.

A vezetőedző, Limperger Zsolt és az NB III.-as csapat kapitánya, Kertész Ferenc levelet írt Csőzik László polgármesternek arról, hogy a csapat úgy döntött, az elnyert összeget felajánlja a városnak.

A járvány elleni védekezésre ajánlották fel a nyereményüket Fotó: Érdi VSE

„Nagyon nagy megtiszteltetés volt ez az egész csapatnak. Most mégis úgy döntöttünk, hogy egy picivel mi is hozzá szeretnénk járulni a járvány elleni védekezéshez, ami igen megterhelő most az önkormányzatnak. A csapat nevében az egész összeget, azaz 400 000 forintot szeretnénk felajánlani Érd Város Önkormányzatának a járvány elleni védekezéshez” – írták a polgármesternek címzett levélben.

Csőzik László közösségi oldalán felemelő fordulatnak nevezte a labdarúgók felajánlását. „Ahogy a focisták a pályán is szokták, most itt is példát mutatva, emberségből jelesre vizsgázva mutatták meg, hogy ebben a nehéz helyzetben az összefogás lehet csak a siker kulcsa!” – fogalmazott.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: erdmost.hu
Vissza
Hírfolyam