2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrző rendszert kapott a 13. kerületi rendelőintézet

A Ramiris Europe Kft. és disztribúciós partnere, a Dahua Technology Hungary Kft. nemrégiben egy mesterséges intelligenciával ellátott, érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrző megoldást adományozott a 13. kerületi rendelőintézet számára.

A Dahua Technology megoldása immár az intézménybe belépők biztonságát, illetve gyors és hatékony beléptetését is szolgálja. Az eszköz alkalmazásával elkerülhetővé vált a beléptetéskor kötelező kézi lázmérés, tehát relevánsan lecsökkent a személyes érintkezések száma.

„A Ramiris Europe Kft. Budapest 13. kerületében végzi üzleti tevékenységét. Külön örömet jelent számunkra, hogy szakértő kollégáink bevonásával hozzájárulhatunk a helyi lakosság biztonságosabb és hatékonyabb egészségügyi ellátásához” – mondta Scheidt Imre, a Ramiris Europe Kft. biztonságtechnikai üzletágvezetője. Flynn Jiang, a Dahua Technology Hungary Kft. országos vezetője hozzátette, hogy az országos központ szintén a 13. kerületben található, továbbá több kolléga is ebben a kerületben él a családjával együtt. A 'gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan' jelmondat szellemében pedig kiemelten fontos számukra, hogy adományukkal segítséget nyújtsanak egy helyi egészségügyi intézménynek.

Fotó: Ramiris/24.hu
Neked ajánljuk
Speciális ajándékcsomagok a rászorulóknak Kampány az egészségügyben dolgozókért Játékokkal tették szebbé a honvédek az ünnepet a beteg gyerekek számára Új, ingyenes platform segíti a természettudományos tárgyak oktatását Közel 41 000 ételcsomag kerülhetett szétosztásra
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam