2021. január 20., Fábián, Sebestyén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok

Kórházi dolgozóknak készítik a süteményeket a cukrásztanulók Keszthelyen, a szakoktató minden alkalommal saját maga viszi el az édességeket az intézménybe.

Heti három alkalommal csak kisebb csoportokban, a járványügyi helyzetnek megfelelően tudják megtartani a szakmai gyakorlati órákat a keszthelyi szakképző iskolában, a VSZK-ban, tudósított a Keszthelyi Televízió. Nemcsak a diákoknak, de  a szakoktatóknak is könnyebbség, hogy személyes jelenléttel taníthatják például a sütemények elkészítését. Ilyenkor viszonylag nagy mennyiségű süteményt sütnek.

– Az iskola vezetőségével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az elkészített édességeket felajánljuk a Keszthelyi Kórház dolgozóinak – nyilatkozta Tuczi Veronika szakoktató.

Készülnek a sütemények a gyakorlati órán Fotó: sokszinuvidek.hu

A finomságokat dobozokba pakolják a diákok, a szakoktató pedig minden alkalommal, a gyakorlati órák végeztével saját maga viszi el azokat a Keszthelyi Kórházba, ahol szétosztják a dolgozóknak.

A felajánlást a VSZK a pandémiás időszakban minden héten szeretné folytatni, ezzel is megköszönve az egészségügyben dolgozók munkáját.

Neked ajánljuk
Vitamincsomagok a székesfehérvári mentősöknek Ózongenerátoros fertőtlenítőt adományoztak Újabb gépkocsikat ajánlottak fel a védekezéshez A metánkibocsátás vizsgálatával támogatja a klímavédelmi erőfeszítéseket a SpaceX 8 autó villámtölthető egyszerre a MOL Plugee balatonlellei töltőin
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam