2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kórházi dolgozóknak sütnek a diákok

Kórházi dolgozóknak készítik a süteményeket a cukrásztanulók Keszthelyen, a szakoktató minden alkalommal saját maga viszi el az édességeket az intézménybe.

Heti három alkalommal csak kisebb csoportokban, a járványügyi helyzetnek megfelelően tudják megtartani a szakmai gyakorlati órákat a keszthelyi szakképző iskolában, a VSZK-ban, tudósított a Keszthelyi Televízió. Nemcsak a diákoknak, de  a szakoktatóknak is könnyebbség, hogy személyes jelenléttel taníthatják például a sütemények elkészítését. Ilyenkor viszonylag nagy mennyiségű süteményt sütnek.

– Az iskola vezetőségével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az elkészített édességeket felajánljuk a Keszthelyi Kórház dolgozóinak – nyilatkozta Tuczi Veronika szakoktató.

Készülnek a sütemények a gyakorlati órán Fotó: sokszinuvidek.hu

A finomságokat dobozokba pakolják a diákok, a szakoktató pedig minden alkalommal, a gyakorlati órák végeztével saját maga viszi el azokat a Keszthelyi Kórházba, ahol szétosztják a dolgozóknak.

A felajánlást a VSZK a pandémiás időszakban minden héten szeretné folytatni, ezzel is megköszönve az egészségügyben dolgozók munkáját.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam