2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gyümölcsadomány a járvány frontvonalában dolgozóknak

A Hit Gyülekezete 2,5 millió forint értékben szállít gyümölcsadományokat Salgótarjánba, Ajkára, a budapesti Szent László Kórháznak, a mentőszolgálat munkatársainak, valamint a kistarcsai Pest Megyei Flór Ferenc Kórháznak, így fejezve ki szolidaritását a kórházi dolgozók iránt.

Az adományozás apropóján sajtótájékoztatót tartott a HISZ vezetője, Kovács Sándor; Turbucz Piroska, a kistarcsai kórház orvosigazgatója, valamint Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) elnöke a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház parkolójában péntek délelőtt.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Turbucz Piroska az intézmény munkatársai nevében megköszönte az adományt, és kiemelte: most, hogy a szakmabeliek emberfeletti munkát végeznek, nagyon sokat jelent számukra, hogy gondolnak rájuk és gesztusokat tesznek feléjük.

Soltész Miklós a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a karitatív szervezetek felajánlása az egészségügyben tevékenykedőknek sokat jelent, hiszen azt a szemléletmódot közvetíti, hogy az emberek tisztelik, megbecsülik a kórházi dolgozók munkáját. „Ez a mostani felajánlás is élővé teszi a nemrég aláírt szerződést a gyülekezet és a kormány között, valamint bemutatja, hogy a hívők mennyire oda tudnak figyelni másokra is. Szeretném ezt megköszönni nekik” – tette hozzá. 

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: hetek.hu
Vissza
Hírfolyam