2021. június 24., Iván
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így segítettek a rászorulókon az Opel szentgotthárdi munkatársai

Az előző évekhez hasonlóan idén is év végi adománygyűjtést szerveztek a szentgotthárdi Opel gyár munkatársai a rászoruló gyermekek és családok részére. Ez a kedves gesztus a koronavírus-járvány közepette még nagyobb segítség, mint a korábbi években...

A gyár személyi portáján több napon keresztül gyűjtőládák várták az adományokat, a munkatársak pedig 2020-ban is adakozó kedvükben voltak. A már megszokott gyermekjátékokon, könyveken és édességeken túl tartós élelmiszereket is gyűjtöttek, hogy még inkább segítsék a rászoruló családokat. Az adományokat a szentgotthárdi Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak adták át, ők továbbították azokat a rászoruló családok számára.

Fotó: Opel Szentgotthárd Kft./szentgotthard.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Tovább szigorodik az egyszer használatos műanyag termékekre vonatkozó szabályozás Velencei-tó: Oxigénhiánytól pusztulnak a halak, de mi lehet a gyors megoldás?
Tovább a forrásra: szentgotthard.hu
Vissza
Hírfolyam