2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 700 millió forintot ajánl fel a Groupama

A biztosító értékeli, hogy az autósok a kevesebb utazással felelősséget vállaltak a járvány terjedésének visszaszorításában, ezért egy egyszeri összeget ajánl fel az egyedi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező ügyfelei számára, amelyet jótékony célra is felajánlhatnak.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások területét sem hagyta érintetlenül a pandémia. Az autósok 2020-ban összességében kevesebbet használták gépjárműveiket, kevesebb balesetet okozva. A Groupama Biztosító ebben a helyzetben is partnerként tekint ügyfeleire, egyben értékeli, hogy a gépjármű-tulajdonosok a kevesebb utazással felelősséget vállaltak a járvány terjedésének visszaszorításában.

A biztosító összesen több mint 700 millió forintot ajánl fel mintegy 250 ezer, egyedi KGFB-szerződéssel rendelkező ügyfele számára. A felajánlott összeg az üzembentartók 2020. december 28-án hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának egyhavi díjrészével arányosan kerül felosztásra. A felajánlás minden gépjárműtípus esetén jár, és minden magánszemély, egyéni vállalkozó, vállalkozás, jogi személy üzembentartó megkaphatja, aki 2020. december 28-án hatályos – és 2021. január 1-jével nem felmondott – egyedi, határozatlan idejű KGFB-szerződéssel rendelkezik a Groupama Biztosítónál.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alól nincs kibúvó, a törvény értelmében minden autótulajdonosnak meg kell kötnie a szerződést, rendszeresen, pontosan fizetnie kell a díjat. A koronavírus-járvány miatt azonban ügyfeleink idén nem a megszokott módon tudták használni autójukat, ezért akkor lehetünk „fair” biztosítójuk, ha a nehéz időkben mellettük állva felajánlunk számukra egy egyszeri összeget, ezzel is értékelve bizalmukat

– mondta Bertrand Woirhaye, a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

Az ügyfelek a január első hetében induló és február végéig tartó időszakban több lehetőség közül is választhatnak: rendelkezhetnek arról, hogy a biztosító utalja át számukra a felajánlott összeget, vagy kérhetik annak beszámítását a meglévő KGFB-szerződésük alapján fennálló díjfizetési kötelezettségükbe, de dönthetnek úgy is, hogy a biztosító az összeget jótékony célra használja fel az akció indulásáig kijelölt szervezet számára.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: beol.hu
Vissza
Hírfolyam