2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Könyvekkel kifejezett hála

A vírushelyzetben nyújtott, átlagosnál nagyobb teljesítményért sokan igyekeznek köszönetet mondani a maguk módján az egészségügyi dolgozóknak. Január elején a Vörösmarty Társaság is meglepte a kórház munkatársait Székesfehérváron.

A könyvkiadással, irodalmi és kulturális rendezvények szervezésével is foglalkozó Vörösmarty Társaság saját kiadványaiból álló adományt adott át a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak.

A társaság tagjai rendkívül hálásak mindazért, amit a kórházi, és úgy összességében az egészségügyi dolgozók tesznek a koronavírus-járvány kapcsán. Ezért gondolták úgy, hogy több mint száz kötetből álló, százezer forint értékű adományt juttatnak el a dolgozóknak.

Az átadáson jelen volt Bobory Zoltán elnök, Lukácsy József alelnök, valamint a társaság Áron Nagy Lajos Baráti Körének elnöke, Lakner József. A kórház részéről Bucsi László főigazgató vette át a könyveket Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap/feol.hu
Neked ajánljuk
Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Pfizer vakcinával támogatják az olimpiára készülő sportolókat Klímaberendezést kapott a mentőállomás Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam