2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így segítette a mentőket egy veszprémi étterem

Karácsony előtt az egyik helyi multinacionális vállalat azzal támogatta régi partnerét, a Gusto 13 bisztrót, hogy tőlük rendelte meg kollégái karácsonyi ajándékát, 2000 rúd bejglit. A jótékonyság jegyében most a Gusto 13 állt elő egy olyan kezdeményezéssel, amelyben a Veszprém Megyei Mentőszervezet alapítványát segítették.

A vendéglátóhely a hatályos szabályok értelmében jelenleg nem lehet nyitva a vendégek előtt, ezért döntöttek úgy, hogy a legegyszerűbb megoldásként a kiszállításból befolyt egy teljes napi bevételüket ajánlják fel a helyi mentősöknek.

Az akciót december 18-ra hirdették meg, amely napon összesen 600 ezer forint gyűlt össze. A január elején átadott összeg várhatóan a mentősök napi munkavégzését fogja megkönnyíteni, komfortosabbá tenni.

Szakál Bálint, a Gusto 13 üzletvezetője és Natran Albin, a Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomásának vezetője Fotó: Kovács Bálint/vehir.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Jótékonysági futás a bajai kórházért Környezetvédelmi megfontolásokból betiltják a nagy teljesítményű számítógépek árusítását több amerikai államban Rekordösszegben bocsátott ki zöldkötvényt a Hell
Tovább a forrásra: vehir.hu
Vissza
Hírfolyam