2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így segítette a mentőket egy veszprémi étterem

Karácsony előtt az egyik helyi multinacionális vállalat azzal támogatta régi partnerét, a Gusto 13 bisztrót, hogy tőlük rendelte meg kollégái karácsonyi ajándékát, 2000 rúd bejglit. A jótékonyság jegyében most a Gusto 13 állt elő egy olyan kezdeményezéssel, amelyben a Veszprém Megyei Mentőszervezet alapítványát segítették.

A vendéglátóhely a hatályos szabályok értelmében jelenleg nem lehet nyitva a vendégek előtt, ezért döntöttek úgy, hogy a legegyszerűbb megoldásként a kiszállításból befolyt egy teljes napi bevételüket ajánlják fel a helyi mentősöknek.

Az akciót december 18-ra hirdették meg, amely napon összesen 600 ezer forint gyűlt össze. A január elején átadott összeg várhatóan a mentősök napi munkavégzését fogja megkönnyíteni, komfortosabbá tenni.

Szakál Bálint, a Gusto 13 üzletvezetője és Natran Albin, a Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomásának vezetője Fotó: Kovács Bálint/vehir.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: vehir.hu
Vissza
Hírfolyam