2021. március 7., Tamás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági licit Alsóörsön, Tankcsapdára hangolva

A népszerű debreceni zenekar által dedikált italt bocsátott licitre az alsóörsi önkormányzat Nagy Veronika és Csókás Péter felajánlásának köszönhetően. Az önkormányzat közösségi oldalán lehetett licitálni, a legnagyobb összeget Bense-Petz Veronika ajánlotta fel. A befolyt összegből az időseket támogatják majd. 

Hebling Zsolt polgármester örömét fejezte ki, hogy sikeres volt az akció, mely abból indult ki, hogy tavaly tavasszal a koronavírus első hullámában egy alsóörsi lakos a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának eredeti mezét ajánlotta fel, melyet minden játékos aláírt. Akkor 290 ezer forint adomány jött össze, amiből az önkormányzat a 77 év feletti időseknek Béres-cseppet vásárolt.

Hebling Zsolt polgármestert örömmel töltötte el a jótékony célú licit ötlete, egyben felhívta arra a figyelmet, hogy hamarosan a közösségi oldalukon újabb nemes kezdeményezést indítanak el, bízva abban, hogy az emberek segítséget nyújtanak.

Nagy Veronika, Bense-Petz Veronika és Hebling Zsolt polgármester Fotó: Szendi Péter/veol.hu
Neked ajánljuk
Jótékonysági ruhaosztás volt Veszprémben Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A nehéz helyzetbe került gazdiknak segít a Rex Alapítvány Fukushima: az atomerőmű végleges elbontását 2050-re tervezik Elektromos mobilitás: bővül a hazai töltőhálózat
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam