2021. március 8., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Védőeszközöket adományozott a Servier

A koronavírus-fertőzés terjedése következtében kialakult egészségügyi válságban a Servier-csoport kiemelt fontosságúnak tartja nemcsak a betegek, de az egészségügyi dolgozók egészségét és biztonságát is, így közel 40 millió forint értékben adományoztak számukra védőeszközöket.

A Servier-csoport egészségügyi vállalatként felelősségének érzi, hogy ne csak gyógyszereik zavartalan elérhetőségét biztosítsák a diabéteszes, kardiovaszkuláris, pszichiátriai és onkológiai betegek ellátásában, hanem segítsék az egészségügyben dolgozók munkáját is, hiszen ők az átlagosnál sokkal nagyobb fertőzésveszélynek vannak kitéve.

Az első hullám alatt tavaly kórházak számára juttattak el több mint 42 000 darab sebészi, textil-, illetve FFP2-maszkot, idén januárban pedig további 5500 orvosnak adományoztak védőeszközcsomagot, összesen közel 40 millió forint értékben.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Jótékonysági ruhaosztás volt Veszprémben Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A nehéz helyzetbe került gazdiknak segít a Rex Alapítvány A Föld fölött uralmat szerző ember a „természet balesete” Újabb honlapon rendelhetünk közvetlenül termelőktől, háztól házig
Tovább a forrásra: medicalonline.ho
Vissza
Hírfolyam