2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tartósélelmiszer-csomagokat kaptak a vérellátó szolgálat dolgozói

Az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársainak olyan tartósélelmiszer-csomagokat ajánlott fel megbecsülése jeléül a Joyce Meyer Ministries amerikai evangéliumi keresztény szervezet, amelyek magyar manufaktúrák termékeit tartalmazzák.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke az adomány átadásakor kiemelte:

Ez a 2,5 millió forint nagyságrendű támogatás is bizonyítja azt, hogy nemcsak a frontvonalban dolgozók munkája fontos, hanem azoké is, akik a másodvonalban dolgoznak.

Mint fogalmazott, a karitatív munka koordinálása során sok szép és felemelő mozzanat volt, az emberi felelősség megnyilvánulása, ami a keresztény embereket és felekezeteket még inkább arra sarkallta, hogy mindazok, akik rászorulnak vagy a rászorultakon segítenek, támogatást kapjanak.

Elmondta azt is, hogy a NHKT tovább folytatja munkáját, az eddigi felajánlásokat és az ezután érkezőket is eljuttatják a rászorultaknak és azoknak a szervezeteknek, amelyek mások életéért sokat tesznek. 

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Gere József lelkipásztor, a Joyce Meyer Ministries magyarországi képviselője és Nagy Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese  Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: civishir.hu
Vissza
Hírfolyam