2021. március 7., Tamás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatezer adag bébiétel talált gazdára

A Virág Tibor vezetésével megalakult Rászoruló Magyarokért Egyesület a bajba jutottakon, a nehéz helyzetben élőkön próbál segíteni. Egy német támogatójuk jóvoltából január második hetében 6000 adag bébiételt és ugyanennyi extrudált kenyeret oszthattak ki Kiskőrösön és térségében.

Kiskőrösnek 3000, Akasztónak 700, Csengődnek 700, Soltszentimrének 500, Páhinak 500, Kaskantyúnak 200, Tabdinak 200 adagot adtak át az adományból, melyekért minden segítséget kapott település polgármestere köszönetet mondott.

Virág Tibor kiemelte, hogy mindig jól jön az adomány a rászorulóknak, de a koronavírus okozta válságos helyzetben a kisgyermekes családoknak nyújtott támogatás, adomány a szokásosnál is többet jelent. A hideg időjárásban, télen, a legfontosabb dolog a száraz tüzelő, a meleg ruha és az élelem. 

Nagy István, Soltszentimre polgármestere és Virág Tibor Fotó: vira.hu
Neked ajánljuk
Jótékonysági ruhaosztás volt Veszprémben Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A nehéz helyzetbe került gazdiknak segít a Rex Alapítvány Fukushima: az atomerőmű végleges elbontását 2050-re tervezik Elektromos mobilitás: bővül a hazai töltőhálózat
Tovább a forrásra: vira.hu
Vissza
Hírfolyam