2022. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatezer adag bébiétel talált gazdára

A Virág Tibor vezetésével megalakult Rászoruló Magyarokért Egyesület a bajba jutottakon, a nehéz helyzetben élőkön próbál segíteni. Egy német támogatójuk jóvoltából január második hetében 6000 adag bébiételt és ugyanennyi extrudált kenyeret oszthattak ki Kiskőrösön és térségében.

Kiskőrösnek 3000, Akasztónak 700, Csengődnek 700, Soltszentimrének 500, Páhinak 500, Kaskantyúnak 200, Tabdinak 200 adagot adtak át az adományból, melyekért minden segítséget kapott település polgármestere köszönetet mondott.

Virág Tibor kiemelte, hogy mindig jól jön az adomány a rászorulóknak, de a koronavírus okozta válságos helyzetben a kisgyermekes családoknak nyújtott támogatás, adomány a szokásosnál is többet jelent. A hideg időjárásban, télen, a legfontosabb dolog a száraz tüzelő, a meleg ruha és az élelem. 

Nagy István, Soltszentimre polgármestere és Virág Tibor Fotó: vira.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: vira.hu
Vissza
Hírfolyam