2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatezer adag bébiétel talált gazdára

A Virág Tibor vezetésével megalakult Rászoruló Magyarokért Egyesület a bajba jutottakon, a nehéz helyzetben élőkön próbál segíteni. Egy német támogatójuk jóvoltából január második hetében 6000 adag bébiételt és ugyanennyi extrudált kenyeret oszthattak ki Kiskőrösön és térségében.

Kiskőrösnek 3000, Akasztónak 700, Csengődnek 700, Soltszentimrének 500, Páhinak 500, Kaskantyúnak 200, Tabdinak 200 adagot adtak át az adományból, melyekért minden segítséget kapott település polgármestere köszönetet mondott.

Virág Tibor kiemelte, hogy mindig jól jön az adomány a rászorulóknak, de a koronavírus okozta válságos helyzetben a kisgyermekes családoknak nyújtott támogatás, adomány a szokásosnál is többet jelent. A hideg időjárásban, télen, a legfontosabb dolog a száraz tüzelő, a meleg ruha és az élelem. 

Nagy István, Soltszentimre polgármestere és Virág Tibor Fotó: vira.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: vira.hu
Vissza
Hírfolyam