2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatezer adag bébiétel talált gazdára

A Virág Tibor vezetésével megalakult Rászoruló Magyarokért Egyesület a bajba jutottakon, a nehéz helyzetben élőkön próbál segíteni. Egy német támogatójuk jóvoltából január második hetében 6000 adag bébiételt és ugyanennyi extrudált kenyeret oszthattak ki Kiskőrösön és térségében.

Kiskőrösnek 3000, Akasztónak 700, Csengődnek 700, Soltszentimrének 500, Páhinak 500, Kaskantyúnak 200, Tabdinak 200 adagot adtak át az adományból, melyekért minden segítséget kapott település polgármestere köszönetet mondott.

Virág Tibor kiemelte, hogy mindig jól jön az adomány a rászorulóknak, de a koronavírus okozta válságos helyzetben a kisgyermekes családoknak nyújtott támogatás, adomány a szokásosnál is többet jelent. A hideg időjárásban, télen, a legfontosabb dolog a száraz tüzelő, a meleg ruha és az élelem. 

Nagy István, Soltszentimre polgármestere és Virág Tibor Fotó: vira.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Műanyaghulladékból mennyei desszertek?! Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat
Tovább a forrásra: vira.hu
Vissza
Hírfolyam