2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Életmentő segítség a Duna Aszfalttól

A vállalat nem mindennapi módon segíti a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkáját: két, összesen több mint 17 millió forint értékű, magas tudású intenzív osztályos lélegeztetőgép megvásárlását támogatta a kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztálya számára.

Az adományozott GE Carescape R860 készülékek segítséget nyújtanak mind az akut ellátásban, mind a járvány következtében kialakuló súlyos légzési elégtelenség kezelésében, valamint az elhúzódó légzéstámogatásban és a betegek életminőségének biztosításában is.

Nehéz évet zártunk, és a járványnak még közel sincs vége. Naponta érkeznek újabb koronavírus-fertőzött betegek

– mondta dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója. 

„A két lélegeztetőgép tudásszintjével tökéletesen illeszkedik az osztályunk által képviselt szakmai színvonal biztosítását célzó eszközpark koncepciójába. A lélegeztetőgép által nyújtott széles körű lélegeztetési módok lehetővé teszik a személyre szabott, a beteg biztonságát és komfortját egyaránt figyelembe vevő légzéstámogatás elérését” – egészítette ki dr. Fülep Zoltán, az intenzív osztály osztályvezető főorvosa.

Társadalmilag felelős nagyvállalatként a Duna Aszfalt mindig feladatának és kötelességének tekintette, hogy azokon a területeken is segítsen, melyekre alaptevékenysége nem terjed ki. Cégünk CSR-programjában az egészségügy kiemelt figyelmet kap, így kötelességünknek éreztünk, hogy ezekben a történelmi időkben segítsünk

– mondta dr. Ónodi Barna, a Duna Group sajtószóvivője.

Fotó: keol.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: keol.hu
Vissza
Hírfolyam