2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hatezer maszkot kapott Szirmabesenyő

A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. szeretett volna valamilyen módon hozzájárulni leendő telephelyük, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nagyközség biztonsághoz. A maszkokra esett a választásuk. 

Telephelyünk elköltözik: Szirmabesenyő a célpont. Fontosnak tartjuk, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a körülöttünk lévő településekkel, Szirmabesenyővel éppúgy, mint Miskolc önkormányzatával. Szeretnénk, ha az új otthonunkban mindannyian biztonságosan tudnánk folytatni a munkavégzést, így Szirmabesenyő önkormányzatának hatezer egyszer használatos maszkot adományoztunk

– mondta Dobos Péter, a S.E.G.A. Hungary telephelyvezetője.

Az autóipari beszállító cég jelenlegi, miskolci székhelyén mintegy ezerötszázan dolgoznak. A maszkok egy része külföldről származik, hiszen a cégnek Kínában is van telephelye. Az adományból nagyrészt bölcsődék, óvodák, iskolák és szociális intézmények kapnak majd, a fennmaradó részt pedig a lakosság között osztják szét. 

Dobos Péter és Bodnár Krisztián polgármester Fotó: minap.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: minap.hu
Vissza
Hírfolyam