2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Négyezer nyugdíjasnak ajándékoz olvasnivalót a Ringier

52 ezer nyomtatott kiadványt – egészség és gasztro tematikájú havilapokat, magazinokat, könnyed kikapcsolódást ígérő regényeket – ajánl fel fővárosi és vidéki idősotthonoknak a Ringier Axel Springer Magyarország, hogy könnyítsenek az időseket különösen fenyegető járványidőszak tehertételén.

A kiadványok hét fővárosi, valamint a gödöllői, a gyulai, a szombathelyi, a polgárdi és a vámosmikolai idősotthonok lakóinak kínálnak majd tartalmas kikapcsolódást.

Kiadóvállalatként azzal tudunk segíteni az idős olvasóközönségnek, amiben mi erősek vagyunk: közérthető, hiteles, adott esetben szórakoztató tartalmakkal, amelyek kellemes időtöltést kínálva segítenek átvészelni a kényszerű elszigeteltséget

– fogalmazott Kovács Tibor, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatója. 

Az idős, egyedülálló embereket fokozottan veszélyezteti a pandémia okozta elszigeteltség. Ezek a kiadványok nem csupán kellemes időtöltést kínálhatnak nekik ebben az időszakban, hanem a bezártsággal járó nehézségeken is enyhíthetnek valamelyest

– mondta Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes, aki a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatójával közösen adta át az egyik kiadványcsomagot a Kamaraerdei Úti Idősek Otthona képviselőinek. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: bdpst24.hu
Vissza
Hírfolyam