2022. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sokakon segítettek a tatabányai civilek

A tatabányai Segítsünk, de ésszel! csoport tagjai eredményes évet zártak, több mint kétmillió forint értékben gyűjtöttek támogatást és adtak át a nehéz helyzetben lévőknek. A jótékony civilekből álló közösségnek rengeteg akciója volt 2020-an. 

Adományaikkal hátrányos helyzetben élőket karoltak fel: évkezdő akciójukban például egy édesanya költségeiből vállaltak több mint 250 ezer forintot, mellyel a napi fuvarozáshoz szükséges autót vásárolhatta meg, emellett eszközbeli segítségekkel támogatták az online oktatásba nehezen bekapcsolódókat. 

A járvány kezdete óta segítik a Szent Borbála Kórház dolgozóit és a Tatabányai Mentőállomás dolgozóit. A tagok csapatmunkájának eredményeként, valamint a Vegas Pizzéria együttműködésével egy alkalommal 126 pizzát kaptak a kórház dolgozói, a mentők pedig négy ózongenerátorral lettek gazdagabbak decemberben. 

Fotó: kemma.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam