2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sokakon segítettek a tatabányai civilek

A tatabányai Segítsünk, de ésszel! csoport tagjai eredményes évet zártak, több mint kétmillió forint értékben gyűjtöttek támogatást és adtak át a nehéz helyzetben lévőknek. A jótékony civilekből álló közösségnek rengeteg akciója volt 2020-an. 

Adományaikkal hátrányos helyzetben élőket karoltak fel: évkezdő akciójukban például egy édesanya költségeiből vállaltak több mint 250 ezer forintot, mellyel a napi fuvarozáshoz szükséges autót vásárolhatta meg, emellett eszközbeli segítségekkel támogatták az online oktatásba nehezen bekapcsolódókat. 

A járvány kezdete óta segítik a Szent Borbála Kórház dolgozóit és a Tatabányai Mentőállomás dolgozóit. A tagok csapatmunkájának eredményeként, valamint a Vegas Pizzéria együttműködésével egy alkalommal 126 pizzát kaptak a kórház dolgozói, a mentők pedig négy ózongenerátorral lettek gazdagabbak decemberben. 

Fotó: kemma.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam