2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A székesfehérvári könyvtár is segít az oltás online regisztrációjában

Bővíti online szolgáltatásait az Aranybulla Könyvtár Alapítvány. Az intézmény segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában ezt nem tudják megtenni.

A Digitális Jólét Program Pontként is üzemelő Aranybulla Könyvtár munkatársai először telefonon adnak tájékoztatást arról, hogy milyen adatok kellenek az oltásra történő jelentkezéshez. Előzetes időpont-egyeztetés után a jelentkező és az intézmény munkatársai közösen elvégzik a regisztrációt biztonságos környezetben, a bejárat előterében, a könyvtár mobil eszközeivel és Wi-Fi-s internetkapcsolatával.

A személyes adatok mellett e-mail-címmel is rendelkeznie kell a jelentkezőnek, de akinek nincs, ezt a problémát is megoldják a könyvtárban.

A regisztráció ideje alatt fokozottan ügyelnek a járványügyi előírások és az egészségügyi szabályok betartására. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, azok is, akik nem beiratkozott tagjai az intézménynek. A Köfém lakótelep 1. szám alatti könyvtár várja az érdeklődők jelentkezését a 06-22/312-945-ös telefonszámon.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Jótékonysági futás a koronavírusban elhunyt kismama családjáért Érdekes animáció készült arról, hogyan lélegzik a Föld (videóval) Ismét előkelő helyen végzett a fenntarthatósági listán a Schneider Electric
Tovább a forrásra: szekesfehervar.hu
Vissza
Hírfolyam