2021. március 6., Inez, Leonóra
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A székesfehérvári könyvtár is segít az oltás online regisztrációjában

Bővíti online szolgáltatásait az Aranybulla Könyvtár Alapítvány. Az intézmény segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban számítógép és egyéb infokommunikációs eszköz hiányában ezt nem tudják megtenni.

A Digitális Jólét Program Pontként is üzemelő Aranybulla Könyvtár munkatársai először telefonon adnak tájékoztatást arról, hogy milyen adatok kellenek az oltásra történő jelentkezéshez. Előzetes időpont-egyeztetés után a jelentkező és az intézmény munkatársai közösen elvégzik a regisztrációt biztonságos környezetben, a bejárat előterében, a könyvtár mobil eszközeivel és Wi-Fi-s internetkapcsolatával.

A személyes adatok mellett e-mail-címmel is rendelkeznie kell a jelentkezőnek, de akinek nincs, ezt a problémát is megoldják a könyvtárban.

A regisztráció ideje alatt fokozottan ügyelnek a járványügyi előírások és az egészségügyi szabályok betartására. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, azok is, akik nem beiratkozott tagjai az intézménynek. A Köfém lakótelep 1. szám alatti könyvtár várja az érdeklődők jelentkezését a 06-22/312-945-ös telefonszámon.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A nehéz helyzetbe került gazdiknak segít a Rex Alapítvány Kínai maszkadomány Debrecenben Érvényesült a felelősség elve: fizetnie kell a Szamost elszennyező cégnek 2050-re a körforgásos gazdaság kulcsszereplője lenne a MOL
Tovább a forrásra: szekesfehervar.hu
Vissza
Hírfolyam