2021. február 28., Elemér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Online sportnapon gyűjtöttek a bonyhádi kórháznak

A világhálón rendezett jótékonysági sportnapot tavaly decemberben a bonyhádi Profitnesz edzőterem csapata, amely az online rendezvény teljes bevételét a Tolna megyei város kórházának ajánlotta fel. 

Az oktatók a Profitnesz közösségi oldalán közvetítették 40 perces óráikat, a mozgásra vágyók pedig a a járványhelyzet miatt zárva tartó edzőterem helyett a nappalijukban csatlakozhattak a tréningekhez, majd egy tetszőleges összeggel támogathatták a nagylelkű kezdeményezést.

Nemcsak az intézményünk alapítványának utalt 113 500 forinttal leptek meg bennünket, hanem tárgyi adományként kesztyűket, maszkokat hoztak kórházunknak. Minden eszköz és pénzadomány a Covid–19 elleni védekezést segíti. Köszönjük a résztvevőknek, akik az online sportnapon a jegyek megvásárlásával hozzájárultak e szép összeg összegyűjtéséhez”

– köszönte meg a felajánlást a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
A Kalicka Bistró ebéddel segít egy Covid-osztályt Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A pandémiának is köszönhető, hogy csökkent az orvvadászat Dél-Afrikában A zöld szemléletű családi költségvetéssel is megismerkedhetnek a diákok az idei PÉNZ7-en Elhagyott ipartelepeken építene napelemparkokat a MEKH
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam