2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Online sportnapon gyűjtöttek a bonyhádi kórháznak

A világhálón rendezett jótékonysági sportnapot tavaly decemberben a bonyhádi Profitnesz edzőterem csapata, amely az online rendezvény teljes bevételét a Tolna megyei város kórházának ajánlotta fel. 

Az oktatók a Profitnesz közösségi oldalán közvetítették 40 perces óráikat, a mozgásra vágyók pedig a a járványhelyzet miatt zárva tartó edzőterem helyett a nappalijukban csatlakozhattak a tréningekhez, majd egy tetszőleges összeggel támogathatták a nagylelkű kezdeményezést.

Nemcsak az intézményünk alapítványának utalt 113 500 forinttal leptek meg bennünket, hanem tárgyi adományként kesztyűket, maszkokat hoztak kórházunknak. Minden eszköz és pénzadomány a Covid–19 elleni védekezést segíti. Köszönjük a résztvevőknek, akik az online sportnapon a jegyek megvásárlásával hozzájárultak e szép összeg összegyűjtéséhez”

– köszönte meg a felajánlást a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam