2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Összefogás a hazai éttermekért

Online médiakampányt indít a Szentkirályi Magyarország a koronavírus-járvány miatt forgalomcsökkenést elszenvedő vendéglátóhelyek megsegítésére. Arra buzdítja az étterembe járók közösségét, hogy fogjanak össze a kedvenc helyeik érdekében, és ételrendeléssel támogassák fennmaradásukat.

A járvány következtében különösen nehéz helyzetbe került a vendéglátás szektora, az éttermek többsége jelenleg házhoz szállítással tudja eljuttatni a vendégeknek a korábban helyben fogyasztott fogásokat.

A Szentkirályi médiakampánya keretében kiemelt partnereinek biztosít online jelenlétet, amelynek célja, hogy átfogóan bemutassa a kezdeményezésben részt vevő éttermeket és népszerűsítse az ételrendelés lehetőségét.

Az éttermi élményt az ételek, az ott dolgozók és a helyszín atmoszférája együttesen határozzák meg Fotó: Szentkirályi

Utóbbira különösen nagy szükség van a jelenlegi körülmények között, hiszen a vendéglátóhelyek csak úgy élhetik túl ezt a nehéz időszakot, ha a hűséges vendégek továbbra is rendelnek tőlük – hangsúlyozza közleményében a cég.

Az éttermi élményt nemcsak az ételek, hanem az ott dolgozók és a helyszín atmoszférája együttesen határozzák meg. A kampány során a vállalat ezt a három elemet mutatja meg egységes kreatívokon keresztül, és arra hívja fel a figyelmet, hogy jelenleg az ételrendeléssel segíthetünk, hogy a jövőben a másik kettő is fennmaradjon.

A négyhetes online kezdeményezésben részt vevő budapesti és vidéki vendéglátóhelyeket bemutató grafikák a közösségi oldalakon hirdetések formájában jutnak el a vásárlókhoz: ezekre kattintva az összefogásra létrehozott oldalra jutnak, ahol az éttermek listáját és az egyes helyszínek rendelési lehetőségeit találják.

Neked ajánljuk
Csaknem ezer árvának segít a Regőczi Alapítvány Falfestménnyel mondanak köszönetet Horgászok gyűjtenek a Covid-árváknak Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: turizmus.com
Vissza
Hírfolyam