2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítséget kaptak a rászorulók Szolnokon

Közel két tonna adományt adott át január utolsó hetében Szalay Ferenc polgármester és Ligeti József önkormányzati képviselő a Humán Szolgáltató Központ által koordinált Szolnok Segít Program számára.

Az adományok közt rizs, búzaliszt, illetve száraztészta is szerepel, ami hatalmas segítség ezekben a pandémiás időkben. A Szolnok Segít Programon keresztül ezekkel szeretnék támogatni az itthoni rászorulókat és a horvátországi károsultakat egyaránt.

Ha baj van, nem mindegy, hányan segítünk, ezért fontos, hogy a problémák kezelésében együtt gondolkodjunk. Nagy köszönettel tartozunk az intézmény dolgozóinak, hogy szívükön viselik azoknak a sorsát, akiknek a legtöbbet kell segíteni

– nyilatkozta a megmozdulásról Szalay Ferenc. Ligeti József önkormányzati képviselő kérésére az Auchan Magyarország is örömmel állt a kezdeményezés mellé.

Fotó: Mészáros János/szoljon.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam