2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány az Ökomenikus Segélyszervezetnek

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 400 dobozzal adományozott Co-VIT multivitamin étrend-kiegészítő filmtablettájából az Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy így segítse a karitatív szervezet „frontvonalban” dolgozó munkatársait, illetve a segélyszervezet által működtetett idősek otthonának lakóit.

A napokban forgalomba került vitaminkészítmény duplán jótékony: a gyártó minden doboz eladása után támogatja a segélyszervezet munkáját.

A vitaminadományt dr. Ács Zoltán és dr. Greskovits Dávid, a MEDITOP ügyvezető igazgatói adták át a karitatív szervezet budapesti központjában. Dr. Ács Zoltán köszöntőjében elmondta: a járványhelyzetben a termékfejlesztés mellett magyar vállalatként kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is, melyre most még nagyobb szükség van.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója az adományt megköszönve méltatta a MEDITOP elkötelezettségét, mellyel már egy évtizede töretlenül segítik a segélyszervezetet. Az elnök-igazgató kiemelte: a MEDITOP szerepvállalása a teljes hazai gyógyszeripar viszonylatában kiemelkedő és példaértékű, amit a most induló, termékhez kötött adományozási akció is bizonyít.

Fotó: Fekete Dániel / MÖS
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: evangelikus.hu
Vissza
Hírfolyam