2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány az Ökomenikus Segélyszervezetnek

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 400 dobozzal adományozott Co-VIT multivitamin étrend-kiegészítő filmtablettájából az Ökumenikus Segélyszervezetnek, hogy így segítse a karitatív szervezet „frontvonalban” dolgozó munkatársait, illetve a segélyszervezet által működtetett idősek otthonának lakóit.

A napokban forgalomba került vitaminkészítmény duplán jótékony: a gyártó minden doboz eladása után támogatja a segélyszervezet munkáját.

A vitaminadományt dr. Ács Zoltán és dr. Greskovits Dávid, a MEDITOP ügyvezető igazgatói adták át a karitatív szervezet budapesti központjában. Dr. Ács Zoltán köszöntőjében elmondta: a járványhelyzetben a termékfejlesztés mellett magyar vállalatként kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is, melyre most még nagyobb szükség van.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója az adományt megköszönve méltatta a MEDITOP elkötelezettségét, mellyel már egy évtizede töretlenül segítik a segélyszervezetet. Az elnök-igazgató kiemelte: a MEDITOP szerepvállalása a teljes hazai gyógyszeripar viszonylatában kiemelkedő és példaértékű, amit a most induló, termékhez kötött adományozási akció is bizonyít.

Fotó: Fekete Dániel / MÖS
Neked ajánljuk
2000 iskolatáskát töltene meg az Ökumenikus Segélyszervezet Tiszteletjegyek a szombathelyi kórház dolgozóinak Amit az egészséges méhpempőről tudni kell Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: evangelikus.hu
Vissza
Hírfolyam