2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elindult a COVID Harcos adománykampány

Különleges kampány indított útjára február 1-jén a Pest Megyei Vöröskereszt: a megváltozott, nagyobb terheléssel járó, kihívásokkal tarkított  helyzetben is helytálló munkavállalóik védőeszközeinek támogatásához kérnek segítséget. 

Pest megyében a szociális ellátórendszerben hajléktalanokat ellátó intézményeket, családok átmeneti otthonait, illetve utcai gondozó szolgálatot tart fenn a Pest Megyei Vöröskereszt. Emellett – a teljes megyét lefedve – 7 területen tevékenykednek területi kollégáik, Budapesten pedig az igazgatósági csapat tartja a frontot.

75 munkavállalójuk dolgozik a szociális segítségnyújtás, a gyermekvédelmi feladatok, a segélyezési akciók, az elsősegély-oktatás, a véradásszervezés és egyéb emblematikus tevékenységek kapcsán. Az ő védelmük érdekében folyamatosan biztosítani kell a védőfelszerelést és a fertőtlenítőszereket, amelyek sokszor nagyobb kiadásokat jelentenek.

Ehhez kérnek most segítséget. Ráadásul amennyiben 2000 forint feletti adomány érkezik be hozzájuk, a készlet erejéig COVID Harcos ajándékcsomaggal hálálják azt meg az adományozónak. Az adományozó űrlap ide kattintva érhető el. 

COVID Harcos maszk, Superhuman nyakpassz és Felület/Fertőtlenítő Hősvegyület a limitált ajándékcsomagban Fotó: pestmegyevoroskereszt.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: pestmegyevoroskereszt.hu
Vissza
Hírfolyam