2022. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Harmincezer üveg Béres Cseppet kaptak az idősotthonok

A koronavírus okozta járványhelyzetben harmincezer üveg Béres Cseppet ajánlott fel a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely hat karitatív szervezet közreműködésével juttatja el azokat idős- és szociális otthonokba.

Az adomány átadásán Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, az NHKT elnöke közölte: a harmincezer üveg Béres Csepp értéke több mint 50 millió forint, az adományt egyenlő arányban osztják szét karitatív szervezetek között.

A Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak a felajánlást, amelyből kapnak idős emberek, jut fogyatékosok otthonába, valamint határon túli rászoruló magyaroknak is.

Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke az átadáson kiemelte, a Béres Csepp a nyomelempótlás következtében hozzájárul ugyan az immunrendszer erősítéséhez, de nem pótolja a fizikai távolságtartást, a maszkhasználatot, a gyógyszereket és a vakcinát sem.

Csomagok a Béres Gyógyszergyár adományából a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet budafoki központjában 2021. január 27-én Fotó: MTI/Mónus Márton
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: haromhatar.hu
Vissza
Hírfolyam