2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Saját gazdaságukból való élelmiszereket ajándékoz a sümegi várkapitány

Különleges élelmiszercsomagot állít össze és szállít ki Papp Imre sümegi várkapitány családtagjai és a vár dolgozói segítségével olyan családoknak, amelyek különösen nehéz helyzetben vannak a koronavírus-járvány idején.

A sümegi vár kapitánya nem csupán arra figyelt oda a járványhelyzet kezdete óta (például a tervezett beruházások elhalasztásával és a költségek átcsoportosításával), hogy megmaradjon az összes dolgozó munkahelye, de a közelmúltban jótékonysági akcióba is kezdett. 

Saját gazdaságukból való élelmiszercsomagot állítottak össze a nehéz helyzetű családoknak, különös tekintettel a gyermekesekre. Terveik szerint amíg tart a járvány, rendszeresen visznek majd nekik egyebek mellett kolbászt, szalámit, töpörtyűt, szalonnát, kiegészítve száraz tésztával és tartós tejjel a csomagot.

Fotó: veol.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Jó hírek a kerékpározás világából és hasznos linkek városi bringásoknak Debreceni diákok nyerték meg a Kárpát-medencei klímavédelmi versenyt
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam