2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Maszkokat adományozott az önkormányzat hajléktalanoknak Egerben

A kínai partnervárosától érkezett maszkadománynak köszönhetően 900 darab egészségügyi maszkkal támogatta Eger város önkormányzata a Hajléktalanok Gondozó Házát. 

Ötezer darab maszkot kapott a koronavírus-járvány elleni védekezés megsegítésére az egri önkormányzat a kínai partnervárostól. Jinan városával tavaly kezdtek tárgyalásokat folytatni egy esetleges testvérvárosi kapcsolat létesítéséről. 

A maszkokat az önkormányzat a tagintézményei között osztja szét: 900 darabot már át is adtak a Hajléktalanok Gondozó Házának. Az intézményben nagy figyelmet fordítanak a koronavírus elleni védekezésre, az intézmény területén mindenhol – a lakószobák kivételével – kötelező a maszkviselés, nagy fegyelmezettséggel viselik a lakók a védőmaszkokat.

Fotó: YouTube/EgerTV
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: tveger.hu
Vissza
Hírfolyam