2022. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Rászorulóknak főzött az Aquaworld Resort Budapest

540 kilogramm birkahúsból főzött pörköltet az Aquaworld Resort Budapest 1800 rászoruló számára, melyhez az alapanyagot a Kárpátaljai Szövetség, a konyhát és a munkaerőt a szálloda biztosította. A kezdeményezést egész februárban folytatják.

Az Aquaworld Resort Budapest évek óta jó viszonyt ápol a több mint 30 éves múltra visszatekintő Kárpátaljai Szövetséggel. A felkéréssel ők keresték meg a korlátozások miatt jelenleg zárva tartó szállodát.

Örömmel és lelkesen vállaltuk a feladatot. A jelenlegi helyzetben az ember hajlamos az önsajnálatra, de sokkal jobb érzés helyette segíteni. Szakácsszemélyzetünk teljes mellszélességgel beleállt a kezdeményezésbe, nekik különösen nagy örömet jelentett, hogy újra kinyithatták a konyhát, és a tűzhely mögé állhattak

– nyilatkozta a turizmus.com-nak Sivó Roland, a létesítmény igazgatója.

Az 1800 adag ételt a Kárpátaljai Szövetség szállította ki és osztotta szét a Vöröskereszt és a Máltai Szeretetszolgálat segítségével. A kezdeményezés egész februárban folytatódik majd.

Fotó: Facebook/Aquaworld Resort Budapest
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: turizmus.com
Vissza
Hírfolyam