2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ajándékcsomagokat kaptak az erdélyi nehéz sorsú gyerekek

A Béres Gyógyszertár és a Lipóti Pékség termékeiből álló adományt adott át Soltész Miklós államtitkár a gyulafehérvári római katolikus főegyházmegye szeretetszolgálatának, a Caritasnak. A csomagokat Böjte Csaba gondozásában levő gyerekek, illetve rászoruló idősek kapják meg.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az MTI-nek úgy nyilatkozott az adomány kapcsán, hogy a koronavírus-járvány okozta sok fájdalom és szomorúság mellett vannak felemelő pillanatok, amikor cégek, magánszemélyek adományokkal segítenek a rászorultakon.

Az adományokat a magyar Katolikus Karitászon keresztül juttatták el, részben a Böjte Csaba ferences szerzetes által működtetett alapítvány gondozásában levő, Csíkszereda környékén élő gyermekekhez, részben olyan idősekhez, akiknek szükséges erősíteni az immunrendszerét.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke és Péter György, a Gyulafehérvári Caritas ágazati igazgatója Fotó: MTI/Veres Nándor
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: haon.hu
Vissza
Hírfolyam