2021. február 28., Elemér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ajándékcsomagokat kaptak az erdélyi nehéz sorsú gyerekek

A Béres Gyógyszertár és a Lipóti Pékség termékeiből álló adományt adott át Soltész Miklós államtitkár a gyulafehérvári római katolikus főegyházmegye szeretetszolgálatának, a Caritasnak. A csomagokat Böjte Csaba gondozásában levő gyerekek, illetve rászoruló idősek kapják meg.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az MTI-nek úgy nyilatkozott az adomány kapcsán, hogy a koronavírus-járvány okozta sok fájdalom és szomorúság mellett vannak felemelő pillanatok, amikor cégek, magánszemélyek adományokkal segítenek a rászorultakon.

Az adományokat a magyar Katolikus Karitászon keresztül juttatták el, részben a Böjte Csaba ferences szerzetes által működtetett alapítvány gondozásában levő, Csíkszereda környékén élő gyermekekhez, részben olyan idősekhez, akiknek szükséges erősíteni az immunrendszerét.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke és Péter György, a Gyulafehérvári Caritas ágazati igazgatója Fotó: MTI/Veres Nándor
Neked ajánljuk
A Kalicka Bistró ebéddel segít egy Covid-osztályt Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat A pandémiának is köszönhető, hogy csökkent az orvvadászat Dél-Afrikában A zöld szemléletű családi költségvetéssel is megismerkedhetnek a diákok az idei PÉNZ7-en Elhagyott ipartelepeken építene napelemparkokat a MEKH
Tovább a forrásra: haon.hu
Vissza
Hírfolyam