2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Borászoktól és cukrászoktól kaptak ajándékot a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai

32 magyarországi borász 1200 palack bort, kilenc cukrász pedig mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel a központ munkatársainak. Az adományok eljuttatásában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segít.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke a felajánlás átadásakor felhívta a figyelmet arra, hogy az NNK munkatársai elkötelezetten végzik munkájukat, és ahhoz, hogy a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs reggel 6-kor kezdődő üléseire megfelelő döntés-előkészítő anyagok készülhessenek, elengedhetetlen a munkájuk.

Fantasztikusnak nevezte a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai által elvégzett munkát, amely nagyságrendjének érzékeltetésére elmondta azt is: az országos tisztifőorvos az elmúlt évben 200 sajtótájékoztatót tartott, és az NNK központi e-mail-címére a járvány kezdete óta 75 ezer e-mail érkezett.

Az adományokat megköszönve Müller Cecília hangsúlyozta, az NNK munkatársai ugyan nincsenek reflektorfényben, de fontos munkát végeznek, és nekik is szükségük van arra, hogy „töltekezzenek a szeretetből, megerősítésből”, amit kapnak.

Auguszt Ibolya, az Auguszt Cukrászda tulajdonosa, Rókusfalvy Pál, a Borászok Borásza díj alapítója, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke a magyar borászok és cukrászok felajánlásának átadásán Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ismét lehet pályázni óvoda- és iskolakertek kialakítására Meghaladta az 50 fokot a hőség egy ausztrál kisvárosban
Tovább a forrásra: koronavirus.gov.hu
Vissza
Hírfolyam