2021. február 28., Elemér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes webfejlesztés a bajba jutott vállalkozásoknak

A Flybuilt nevű hazai startup weboldalt és webshopot tervez húsz olyan vállalkozásnak, amelynek újra kellett gondolnia az irányát a járvány miatt, és amelynek valódi segítség, ha valaki bevezeti őket a digitális világba – írja a Forbes.

A Telekom Magentakraft kezdeményezésében felkarolt Flybuilt azoknak a vállalkozásoknak segítene, amelyek kénytelenek újragondolni az üzleti irányukat a vírushelyzet miatt.

Ingyen segítenek a webes felületek megtervezésében. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A Flybuilt webdesigncsapata most húsz olyan vállalkozást keres, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg, és új weboldalra, landing page-re vagy egyéb webes felületre van szükségük az induláshoz. A kiválasztott jelentkezőknek csupán a domain és a tárhely díját kell fizetniük, a tavaly indult Flybuilt ingyen elkészíti számukra a megfelelő online arculatot, weboldalakat vagy éppen webshopot. A vállalkozásoknak Szőllősi Anna és Venyigei Matild grafikus dizájnerek, valamint Mészáros Csaba, Széll Áron és Vedres Tamás projektvezető segít.

Jelentkezni itt lehet.

Neked ajánljuk
Száguldás plazmával Dunakeszin is segítenek Idősotthon lakóinak gyűjtenek könyveket A zöld szemléletű családi költségvetéssel is megismerkedhetnek a diákok az idei PÉNZ7-en Elhagyott ipartelepeken építene napelemparkokat a MEKH
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam