2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenes webfejlesztés a bajba jutott vállalkozásoknak

A Flybuilt nevű hazai startup weboldalt és webshopot tervez húsz olyan vállalkozásnak, amelynek újra kellett gondolnia az irányát a járvány miatt, és amelynek valódi segítség, ha valaki bevezeti őket a digitális világba – írja a Forbes.

A Telekom Magentakraft kezdeményezésében felkarolt Flybuilt azoknak a vállalkozásoknak segítene, amelyek kénytelenek újragondolni az üzleti irányukat a vírushelyzet miatt.

Ingyen segítenek a webes felületek megtervezésében. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A Flybuilt webdesigncsapata most húsz olyan vállalkozást keres, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg, és új weboldalra, landing page-re vagy egyéb webes felületre van szükségük az induláshoz. A kiválasztott jelentkezőknek csupán a domain és a tárhely díját kell fizetniük, a tavaly indult Flybuilt ingyen elkészíti számukra a megfelelő online arculatot, weboldalakat vagy éppen webshopot. A vállalkozásoknak Szőllősi Anna és Venyigei Matild grafikus dizájnerek, valamint Mészáros Csaba, Széll Áron és Vedres Tamás projektvezető segít.

Jelentkezni itt lehet.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: forbes.hu
Vissza
Hírfolyam