2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Átérezzük a feladat súlyát” – Semmelweis-hallgatók a védekezésben

A Semmelweis Egyetem hallgatói közül több ezren vettek részt a járvány elleni védekezésben, az egyetem, majd az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szűréseit segítve, a betegágy mellett vagy szűréseket végezve. A semmelweis.hu összeállításában négy hallgatót mutatnak be.

Mind a hat kar képviselteti magát az egyetemi koordinációs csoportban, amely a stratégiai és fejlesztési rektorhelyettes vezetésével és a Hallgatói Önkormányzat együttműködésével támogatja a feladatellátásban részt vevők hatékony és gördülékeny kommunikációját, és szerepet vállal a régiós és országos szervezésben, adminisztrációban.

Az összeállításban négy diák, Német Dorottya, az Egészségtudományi Kar (ETK) harmadéves gyógytornász-, Veres Adrián, a Fogorvostudományi Kar (FOK) negyedéves, Takács Félix, az Általános Orvostudományi Kar (ÁOK) negyedéves, illetve Aldubai-Mohamed Muád, a Gyógyszerésztudományi Kar (GYTK) harmadéves hallgatója mesél tapasztalatairól.

A hallgatók különböző intézményekben és helyszíneken segítenek Fotók: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem
Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: semmelweis.hu
Vissza
Hírfolyam