2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Védőfelszerelést kaptak az oltásban részt vevők

Százhúsz darab plexi arcvédő pajzzsal és ugyanennyi mosható védőoverállal segíti a megyei önkormányzat a koronavírus-járvány elleni oltásban részt vevők munkáját Komárom-Esztergom megyében. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az oltás elindult. Köszönettel tartozunk azoknak, akik ezt a nehéz, veszélyes feladatot végzik, és szeretnénk hozzájárulni a biztonságukhoz

– mondta az adományról Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. 

Az adományokat dr. Juhászné dr. Gordán Ildikó, a felnőtt háziorvosok megyei kollegiális főorvosa vette át. Azokat a megyei háziorvosi praxisok között fogják szétosztani, előzetes igényfelmérés alapján.

A több mint 700 ezer Ft értékű védőfelszerelést Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke adta át dr. Juhászné dr. Gordán Ildikónak a felnőtt háziorvosok megyei kollegiális főorvosának Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatal/hidlap.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: hidlap.hu
Vissza
Hírfolyam