2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adományokat kapott a nyíregyházi oktatókórház

A nyíregyházi Rotary Club ásványvizet, tisztítószereket, játékokat vitt a dolgozók és a betegek számára a Jósa András Oktatókórházba. A szervezet a járvány megjelenése óta rendszeresen támogatja az intézményt.

Február első felében a Rotary Club tagjai a Covid-ambulancia, az infek­tológia, valamint a gyermek­osztály dolgozóit és betegeit lepték meg adományaikkal. A részlegek vezetőivel előzetesen egyeztették, mire lenne leginkább szükségük.

Támogatóinknak, a helyi vállalkozásoknak, klubtagjainknak és magánszemélyek felajánlásainak köszönhetően ásványvizet, kávét, édességet, süteményeket, rágcsálnivalót, egyszer használatos poharakat és evőeszközöket, tisztítószereket és játékokat adhattunk át a megyei kórház három osztályának. Bízunk benne, hogy a vírushelyzet a védőoltásoknak és a járvány­ügyi szabályok betartásának köszönhetően enyhül, csökken a teher a kórház dolgozóin, és lassan visszatérhetünk a megszokott életünkhöz

– jegyezte meg Kovács Krisztián, a klub elnöke. 

Fotó: Sipeki Péter/szon.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: szon.hu
Vissza
Hírfolyam