2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A kecskeméti piac meleg étellel támogatta a rászorulókat

Kétszáz adag meleg ételt ajánlott fel a kecskeméti piac a Pünkösdi Gyülekezet és a Máltai Szeretetszolgálat nélkülözőinek. Az alapanyagokat az árusok biztosították, a tartalmas gulyáslevest is ők készítették el. 

A zöldségektől a húsig mindent a piac árusai, üzlettulajdonosai adtak össze. Az első 100 adag ételt a kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet Klapka utcai imatermébe szállították ki, míg a második 100 adag ebéd a Máltai Szeretetszolgálat Matkói úti központjába került.

A piac évek óta szervez különféle akciókat: néhány éve az SOS Gyermekfalunak rendeztek gyűjtést, tavaly pedig a kupakgyűjtő akciójukat indították útjára, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A melegétel-osztás mellett a zord időre való tekintettel döntöttek.

Fotó: Horváth Péter/baon.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam