2021. október 16., Gál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az Audi Hungaria is segít a Vöröskeresztnek

A régió legnagyobb munkaadójaként és felelős vállalatként az Audi Hungaria egy győri gyártású Audi Q3 típusú gépjárművet biztosít a Magyar Vöröskeresztnek, hogy a szervezet hatékonyabban támogathassa az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében.

„Amellett, hogy vállalatunknál számos védelmi intézkedést sikeresen bevezettünk, szeretnénk a régióban is ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben segíteni. Nagyra becsüljük a Vöröskereszt munkáját, és bízunk benne, hogy az autó rendelkezésre bocsátásával segíthetjük a szervezet munkáját, és hozzájárulunk a járvány elleni sikeres védekezéshez” – mondta dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja az átadáson.

A Magyar Vöröskereszt 2020 márciusa óta folyamatosan segíti az Országos Mentőszolgálatot a pandémia elleni küzdelemben. Ezenkívül az autót véradáshoz, szociális tevékenységek végzéséhez és elsősegélynyújtáshoz is használják majd.

Az autót dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja adta át Kun Szilviának, a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete igazgatójának Fotó: Audi Hungaria Zrt./autopro.hu
Neked ajánljuk
A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász A videójátékok környezeti lábnyomán is faraghat a Microsoft Továbbra is problémát jelent a nitrátszennyezés Európában
Tovább a forrásra: autopro.hu
Vissza
Hírfolyam