2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A nehéz helyzetbe került gazdiknak segít a Rex Alapítvány

Közel 30 éves fennállása alatt a Rex Kutyaotthon Alapítvány rengeteg segítséget kapott az állatszerető lakosságtól, amit most a maguk módján szeretnének meghálálni. A koronavírus-járvány következtében sok kutyás és macskás gazdi került nehéz helyzetbe, nekik akarnak segíteni.

Az extrém hidegre és a koronavírus-járványra való tekintettel indítja el jótékonysági akcióját a Rex Kutyaotthon Alapítvány.

A járvány sok szempontból átalakította az életünket, sok állattartó került előre nem látható okokból nehéz anyagi helyzetbe. Az alapítvány munkatársai budapesti és Pest megyei rászoruló gazdik jelentkezését várják, hogy kutya- és macskatápokkal segítsék a nehéz időszak átvészelését.

A rászoruló gazdikat előzetes egyeztetés alapján tudják fogadni. Bővebb információ ide kattintva érhető el. 

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: kutyabarathelyek.hu
Vissza
Hírfolyam