2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Maszkokat ajándékozott a pécsi önkormányzatnak a Rovitex

Többször is használható RoviMed-szájmaszkot ajánlott fel a pécsi székhelyű Rovitex Kft. a város önkormányzatának, közel kétmillió forint értékben. Az adományt a szociális szféra dolgozói használják majd fel. 

Az 5000 darab maszkot a pécsi önkormányzat a koronavírus elleni harc frontvonalában dolgozó munkatársai – a szociális intézmények, a bölcsődék és az óvodák munkatársai, valamint az önkormányzattal szociális területen együttműködő partnerszervezetek dolgozói – között osztja szét.

A Rovitex a pandémia kezdete óta aktívan részt vesz a járvány elleni védekezésben, a vírus megjelenésekor mi gyártottunk elsőként nagy mennyiségben bevizsgált maszkokat. Ezek gyártása azóta is folyamatos. Mostani felajánlásunkkal a járvány elleni védekezés iránti elkötelezettségünket szeretnénk újra kifejezni, biztosak vagyunk abban, hogy a maszkok segítenek viselőjüknek a fertőzés megelőzésében

– foglalta össze Baráth Judit, a Rovitex Homedeco Kft. marketingvezetője.

Az adományt Nyőgéri Lajos, a pécsi önkormányzat szociális területért felelős alpolgármestere vette át Fotó: pecsma.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: pecsma.hu
Vissza
Hírfolyam