2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat

A GLS Hungary Magyarország a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével összesen 100 rászoruló családot választott ki az ország egész területéről, akiknek egyenként 50 ezer forint értékű támogatást ad. Az akcióhoz több ismert ember is csatlakozott. 

A koronavírus-járvány miatt nagyon sok család megélhetése került veszélybe, akik számára a legapróbb figyelmesség és a legkisebb felajánlás is nagy segítséget jelent.  Nekik nyújt segítséget a „GLS, szeretet négykeréken” kampány, amelyhez több ismert ember és influencer is csatlakozott Ördög Nórától és Nánási Páltól Tokár Tamáson és Kárpáti Rebekán keresztül Dobó Ágiig.

Az együttműködők közül többen saját felajánlással is támogatták a kampányt, ezzel a GLS által megajándékozott 100 családon túl további rászorulóknak készülhet tartós élelmiszerekből, tisztálkodási és higiéniai termékekből és használati tárgyakból álló adománycsomag.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta, hogy a GLS által felajánlott csomagokat a karitatív szervezet olyan családoknak juttatja el, akik a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Munkatársaink és önkénteseink ismerik a szervezettel kapcsolatban álló családokat, tudják, hol van a legnagyobb szükség a tartósélelmiszer-csomagokra. 

Ördög Nóra és Nánási Pál készíti az adománycsomagokat Fotó: maltai.hu
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: maltai.hu
Vissza
Hírfolyam