2021. október 24., Salamon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 100 rászoruló családnak segít a GLS és a Máltai Szeretetszolgálat

A GLS Hungary Magyarország a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével összesen 100 rászoruló családot választott ki az ország egész területéről, akiknek egyenként 50 ezer forint értékű támogatást ad. Az akcióhoz több ismert ember is csatlakozott. 

A koronavírus-járvány miatt nagyon sok család megélhetése került veszélybe, akik számára a legapróbb figyelmesség és a legkisebb felajánlás is nagy segítséget jelent.  Nekik nyújt segítséget a „GLS, szeretet négykeréken” kampány, amelyhez több ismert ember és influencer is csatlakozott Ördög Nórától és Nánási Páltól Tokár Tamáson és Kárpáti Rebekán keresztül Dobó Ágiig.

Az együttműködők közül többen saját felajánlással is támogatták a kampányt, ezzel a GLS által megajándékozott 100 családon túl további rászorulóknak készülhet tartós élelmiszerekből, tisztálkodási és higiéniai termékekből és használati tárgyakból álló adománycsomag.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, Romhányi Tamás elmondta, hogy a GLS által felajánlott csomagokat a karitatív szervezet olyan családoknak juttatja el, akik a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Munkatársaink és önkénteseink ismerik a szervezettel kapcsolatban álló családokat, tudják, hol van a legnagyobb szükség a tartósélelmiszer-csomagokra. 

Ördög Nóra és Nánási Pál készíti az adománycsomagokat Fotó: maltai.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: maltai.hu
Vissza
Hírfolyam