2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

9 milliós adomány a Magyar Postától az Ökumenikus Segélyszervezetnek

A Magyar Posta tavaly is közel 1000 postán fogadott készpénzadományokat a kihelyezett perselyekben. Az év során összesen 9 001 805 Ft gyűlt össze, amelyet február végén adtak át a karitatív szervezetnek. 

A kihelyezett perselyek mellett több postán és másutt is elérhető adománygyűjtő sárga csekkeken több mint 43 millió Ft támogatás érkezett az Ökumenikus Segélyszervezethez.

A tavalyi év mindenki számára kihívást jelentett, hiszen kevesebbet találkozhattunk egymással, és a mindennapok kiszámíthatatlanabbá váltak, ugyanakkor a Magyar Posta ügyfelei még ebben az embert próbáló időszakban sem feledkeztek meg a rászorulók támogatásáról

– mondta Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. 

Az átadáson Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a Magyar Posta az elmúlt közel egy évtizedben meghatározó stratégiai partnerévé vált az Ökumenikus Segélyszervezetnek. A vállalat alaptevékenységéhez kapcsolódó logisztikai támogatás mellett az együttműködés legnagyobb értéke, hogy a közel 1000 postahivatalban megvalósuló egész éves adománygyűjtéssel és a közös kreatív akciókkal a posta az ügyfeleit is bevonja az összefogásba, évről évre erősítve ezáltal a társadalmi szolidaritás és adományozás kultúráját.

Fotó: segelyszervezet.hu
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: evangelikus.hu
Vissza
Hírfolyam