2021. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ózongenerátort kapott a soproni kórház

A hagyományos fertőtlenítő eljárás kiegészítésére alkalmas ózongenerátorokat adományozott a Soproni Gyógyközpont Urológiai Osztályának dr. Kovács Péter soproni állatorvos.

A modern készülékek könnyen hordozhatók, így nagy hasznát veszik a járóbeteg-ellátó helyiségekben. Dr. Kovács Péter a Covid–19-járvány második hullámában az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók munkáját szerette volna valamilyen módon segíteni.

Saját pozitív tapasztalatai alapján döntött az ózongenerátorok adományozása mellett. Az ózongázzal a szokásos fertőtlenítési eljárást ki lehet egészíteni, a legrejtettebb zugokban is ki tudja fejteni hatását, ezért a készülék alkalmas rá, hogy az egészségügyi intézményekben is csökkentse a kórokozók terjedésének kockázatát.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre
Tovább a forrásra: kisalfold.hu
Vissza
Hírfolyam