2021. augusztus 3., Hermina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ózongenerátort kapott a soproni kórház

A hagyományos fertőtlenítő eljárás kiegészítésére alkalmas ózongenerátorokat adományozott a Soproni Gyógyközpont Urológiai Osztályának dr. Kovács Péter soproni állatorvos.

A modern készülékek könnyen hordozhatók, így nagy hasznát veszik a járóbeteg-ellátó helyiségekben. Dr. Kovács Péter a Covid–19-járvány második hullámában az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók munkáját szerette volna valamilyen módon segíteni.

Saját pozitív tapasztalatai alapján döntött az ózongenerátorok adományozása mellett. Az ózongázzal a szokásos fertőtlenítési eljárást ki lehet egészíteni, a legrejtettebb zugokban is ki tudja fejteni hatását, ezért a készülék alkalmas rá, hogy az egészségügyi intézményekben is csökkentse a kórokozók terjedésének kockázatát.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra Elbírálták a Zöld Busz Program első pályázatait Szélsőségesen alacsony a Nagy-sóstó vízszintje, beavatkozásra van szükség
Tovább a forrásra: kisalfold.hu
Vissza
Hírfolyam