2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítséget nyújtanak a regisztrációban Mezőtúron

Országszerte egyre többen szeretnének jelentkezni a koronavírus elleni vakcinára, ám sokaknak – különösen a legveszélyeztetettebb, idős lakosság körében – nem áll rendelkezésükre sem eszköz, sem technikai tudás az online regisztrációhoz.

Az elmúlt napokban többen érdeklődtek a mezőtúri önkormányzatnál is a koronavírus elleni védőoltás regisztrációjával kapcsolatban, a városvezetés pedig úgy döntött, hogy segítséget nyújt ebben a lakosságnak.

Herczeg Zsolt polgármester közösségi oldalán is megosztotta a tájékoztatást, miszerint a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár dolgozói segítenek a koronavírus elleni védőoltásra való regisztrálásban. A posztban megadott telefonszámokon lehet érdeklődni, a vonal túlsó végén az intézmény munkatársai segítenek.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam